Lisäaineettomia, tuoreita viljatuotteita lähiviljasta

Kaikkien viljatuotteidemme raaka-aineena on paikallisen Selkämän tilan pelloilla kasvatettava puhdas, suomalainen vilja. Tuotteisiin käytetään ruista, vehnää, kauraa ja ohraa. Ruokaketju alkaa tilalla jyvien valinnasta, viljelystä ja sadonkorjuusta ja jatkuu sitten Piirolan Myllyllä jauhamisella. Myyntiin tulevat jauho-, hiutale- ja ryynituotteet pakataan siellä kuluttajalle sopiviin pusseihin. Osa jauhatustuotteista puolestaan palaa Selkämän tilalle leipomoon, jossa valmistuu monenlaista leipää, kahvileipää ja pikkuherkkuja myyntiä varten.

Piirolan Myllyllä tehdään jauhatusta jatkuvasti siten, että se vastaa kulloiseenkin tarpeeseen. Tämä takaa sen, että jauho-, hiutale- ja ryynituotteemme ovat aina tuoreita samoin kuin leivonnaisiimme käytettävät raaka-aineet. Agropolis-tuotteissa maistuu aito vilja, joka on kypsynyt keväästä läpi Suomen suloisen suven korjattavaksi syksyllä.

Koko viljatuotteiden ja leivonnaisten tuotanto- ja jalostusketju on siis meidän omissa käsissänne, kuten suomalaisen maaseudun ikiaikaisiin perinteisiin kuuluu. Toimintatavat, laitteet ja välineet ovat vuosikymmenien saatossa modernisoituneet, mutta itse lopputuotteessa kiteytyy kotimaisen maatalouden pitkän historian jalostama laatu.